Implicare

Persoane Juridice

Cum pot ajuta persoanele juridice Fundatia Inimi Deschise?

Potrivit Codului Fiscal puteti sponsoriza Fundatia Inimi Deschise, fiind eligibila conform Legii 32/1994, avand ca obiect de activitate servicii sociale in beneficiul copiilor defavorizati.

Daca sunteti societate comerciala care plateste impozit pe profit, sumele aferente sponsorizarilor se scad din impozitul pe profit datorat la nivelul valorii minime dintre urmatoarele: 0,75% din cifra de afaceri, respectiv 20% din impozitul pe profit datorat.

Daca sunteti microintreprindere, sumele aferente sponsorizarilor se scad din impozitul pe venitul datorat pentru trimestrul in care s-au inregistrat cheltuielile respective.

Poti sustine Fundatia Inimi Deschise fără a scoate bani din buzunar!

Alaturati-va echipei Inimi Deschise punand umarul la dezvoltarea proiectelor prin “Programul 3,5%”. Directioneaza catre Fundatia Inimi Deschise 3,5% din impozitul pe venit global realizat in anul anterior, impozit pe care oricum statul ti-l ia!

Prin intermediul prevederii 3,5% din Codul Fiscal, contribuabilii persoane fizice au posibilitatea sa directioneze pana la 3,5% din impozitul pe venit catre o entitate nonprofit infiintata conform ordonantei 26/2000 cu privire la asociatii si fundatii.

Pentru orice alte variante de sponsorizare ale fundatiei noastre, ne puteti contacta la 021.346.00.56 sau contact@inimideschise.ro.

Persoane Fizice

Cum pot ajuta persoanele fizice Fundatia Inimi Deschise?

Doneaza

Doneaza 3.5 %

Prin “Programul 3,5%”, directioneaza catre Fundatia Inimi Deschise 3,5% din impozitul pe venit global realizat in anul anterior.

Doneaza 20%

Puteti sponsoriza Fundatia Inimi Deschise, fiind eligibila conform Legii 32/1994, avand ca obiect de activitate servicii sociale in beneficiul copiilor defavorizati.

Doneaza online

Poti dona direct in contul Fundatiei Inimi Deschise, prin PayPal:

Doneaza in cont

RAIFFEISEN BANK  – AGENTIA VITAN SUD


Cod IBAN: RO17 RZBR 0000 0600 1405 5096

Valuta: LEI


Raiffeisen Bank

Cod IBAN: RO81 RZBR 0000 0600 1405 5108

Valuta: USD

Donatii – diverse

Daca doresti sa sustii Fundatia Inimi deschise prin donatii de alimente, haine, incaltaminte, electronice-eletrocasnice, mobila, foloseste formularul de mai jos.

Voluntariat

Doneaza timp! Foloseste formularul de mai jos, pentru a ne contacta si pentru a afla mai multe despre oricare dintre proiectele noastre.

Daca doresti sa fii voluntar in activitati de prevenire a abandonului scolar, te poti implica aici!

Cautam persoane energice, cu abilitati de comunicare, tolerante in a lucra cu copii aflati in situatie de dificultate, avand cunostinte generale de limba romana, matematica, limba engleza, etc. Multumim!

Implica-te!

Tel. 072.430.4511
contact@inimideschise.ro
Strada Stiubei, nr. 18, Sector 3, Bucuresti, CP 031873